HTC One M9: screenshots tonen Android 6.0 Marshmallow en Sense 7

Er verschenen eerder al screenshots van Android 6.0 Marshmallow met de nieuwe versie van HTC Sense voor de One M8. Vandaag zijn er nieuwe screenshots naar buiten gebracht voor de HTC One M9. Hiermee krijgen bezitters van de HTC One M9 een beeld van hoe Android 6.0 Marshmallow met HTC Sense 7 eruit gaat zien voor hun toestel.

HTC One M9: Marshmallow en Sense 7

HTC is druk bezig met het ontwikkelen van Android 6.0 Marshmallow voor de HTC One M9. Bij de release van de One M9 had het toestel al Sense 7. Wel zullen een aantal dingen vernieuwd worden om zo Sense beter aan te laten sluiten op Marshmallow. Eind oktober verschenen de foto’s al met Android 6.0 Marshmallow en Sense 7 voor de HTC One M8. Voor de Google Play Edition van de HTC One M8 verscheen Android 6.0 Marshmallow vorige week.

De onderstaande screenshots geven een impressie van de nieuwste Android-versie. In ons uitgebreide Android 6.0 update-overzicht kan je precies zien wanneer jouw toestel de update krijgt. Voor de HTC One M9 zal dit vermoedelijk nog dit jaar zijn.

Lees ook

Reageer op dit artikel