HTC One M9: Android 5.1 update bereikt Nederland

In Nederland is HTC begonnen met de uitrol van de Android 5.1 Lollipop update voor de HTC One M9. De HTC One M9 is het vlaggenschip van de Taiwanese fabrikant voor 2015 en werd begin maart aangekondigd in Barcelona.

HTC One M9: Android 5.1 Lollipop

Bezitters van de HTC One M9 kunnen vanaf nu de update naar Android 5.1 Lollipop downloaden. Gisteren schreven we al over dat de update naar Android 5.1 Lollipop voor de HTC One M8 vertraging heeft opgelopen en pas in de herfst beschikbaar zal zijn. Voor de Nederlandse bezitters van de One M9 hebben we dus beter nieuws. DroidApp heeft verschillende berichten ontvangen van One M9-bezitters die de update zojuist hebben ontvangen.

Grote veranderingen in de update zijn er niet echt. Wel zijn er zoals bij elke update verbeteringen doorgevoerd in de stabiliteit en de prestaties van de smartphone. Gebruikers melden aan DroidApp dat ze sinds de update (met het versienummer 2.10.401.1) een aanzienlijke verbetering merken in de snelheid van het toestel. Op dit moment is nog niet bekend of het probleem met de onwijs lange oplaadtijd ook opgelost is.

HTC One M9 update

Omdat de software-update voor de One M9 een grote update is, raden we je aan de update via een WiFi-netwerk te installeren. Je krijgt vanzelf een melding op je toestel als de update klaar staat. Mocht je niet langer willen wachten, ga dan naar Instellingen > Info > Software-update waarbij je handmatig kan controleren of er een nieuwe update beschikbaar is.

Heb jij de update naar Android 5.1 Lollipop al binnen op je HTC One M9? We horen graag welke verbeteringen en veranderingen jij opmerkt.

Lees ook

Reageer op dit artikel