HTC One M9: opladen duurt 9 uur na update

De update voor de HTC One M9 die onlangs is verschenen lost diverse bugs op waar de HTC One M9 mee kampte. Toch is het niet elke gebruiker positief over de update. Na de update voor de HTC One M9 melden verschillende gebruikers dat het toestel extreem lang nodig heeft om op te laden.

HTC One M9 opladen

Vorige week verscheen de update voor de HTC One M9 naar versie 1.40.401. Met de update werden een groot aantal vervelende fouten weggewerkt. De warmteproductie werd gereduceerd, de camera-kwaliteit werd verbeterd en de accu van de One M9 moest lange meegaan.

opladen HTC One M9

De Zweedse collega’s van Swedroid melden dat verschillende gebruikers hebben aangeklopt met het probleem dat de HTC One M9 na de update veel langer nodig heeft om op te laden. Meerdere bezitters van de HTC One M9 hebben daarna het met een andere oplader en kabel geprobeerd, maar dit maakte geen verschil. Een gebruiker meldt dat de telefoon aangeeft dat het nog 6 uur nodig heeft om van 38% naar 100% te gaan. Een andere gebruiker weet te melden dat het opladen van zijn HTC One M9 bijna 9 uur zal gaan duren.

Bij sommige gebruikers is het probleem opgelost na het wissen van de cache, of het terugzetten naar fabrieksinstellingen. Echter wordt daarmee niet bij elke gebruiker het probleem opgelost. Heb jij ook sinds de update het probleem dat de HTC One M9 extreem lang nodig heeft om op te laden? Laat het weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel