HTC One M9 update 1.40.401 brengt veel verbeteringen

HTC heeft voor de HTC One M9 een nieuwe software-update uitgebracht. Met de update die vanaf nu uitgerold wordt, zal de accu langer meegaan en zijn er opnieuw camera-verbeteringen doorgevoerd zodat je nog mooiere foto’s kunt maken. Maar er is meer aangepakt met de update naar versie 1.40.401.

HTC One M9 update

Een nieuwe update wordt vanaf nu uitgerold naar de HTC One M9. Het vlaggenschip van HTC heeft al meerdere updates ontvangen en ook deze update brengt weer diverse verbeteringen met zich mee. De software-update krijgt versie 1.40.401 mee en is circa 530MB groot.

In de update wordt het uithoudingsvermogen aangepakt. Na de update zouden gebruikers van de HTC One M9 langer met hun accu moeten kunnen doen. Dit zou volgens HTC vooral merkbaar zijn bij het gebruik van Facebook en YouTube. Daarnaast zijn er fixes doorgevoerd omtrent de temperatuur van de smartphone. Met een eerdere update werd de oplopende temperatuur al meer in bedwang gehouden, en met de nieuwe update moet het nog verder voorkomen worden dat het toestel te warm wordt.

HTC One M9

De 20.7 megapixel camera van de HTC One M9 is ook verbeterd met de update. Foto’s zullen nu minder overbelicht zijn en verder zal de ruis op foto’s aangepakt worden. Hierdoor komt dit de verzadiging en details ten goede in de foto’s die met de One M9 worden geschoten. De kleuren zullen dankzij de aanpak van de geel-groene waas over de foto’s eveneens natuurlijker worden.

De update zal vanaf nu worden uitgerold. Je kan op de HTC One M9 controleren op software-updates door te gaan naar instellingen > over deze telefoon > software-updates. Vervolgens kan je de OTA-update installeren direct via je telefoon. Aangeraden wordt om dit te doen via een WiFi-verbinding vanwege de grote omvang van de update.

Heb jij de update binnen? Laat het weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

via HDblog

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel