HTC One M9+ komt volgende maand definitief naar Nederland

HTC brengt de HTC One M9+ officieel naar Nederland. De laatste tijd kwamen de geruchten al binnen dat de grotere broer van de HTC One M9 naar Europa zal komen, en nu is het definitief. De HTC One M9+ zal vanaf volgende maand in de winkel liggen en zal ook naar andere landen in Europa gaan komen. We zetten alle mogelijkheden van het toestel voor je op een rij.

HTC One M9+

Over een maand komt de HTC One M9+ naar Nederland. In een persbericht laat de Taiwanese fabrikant weten dat de HTC One M9+ vanaf augustus in Nederland en diverse andere Europese landen wordt uitgebracht.

HTC One M9+

Met het dual-tone aluminium design komt de vormgeving van de HTC One M9+ overeen met die van de HTC One M9. De Plus-versie van de M9 biedt een 5,2 inch 2K-display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels en een vingerafdrukscanner waarmee het toestel beveiligd kan worden. Dit zagen we eerder al in onder andere de Samsung Galaxy S6.

HTC One M9+

HTC staat bekend om de geweldige geluidskwaliteit. De BoomSound speakers die bijvoorbeeld ook al in de HTC One M8 waren te vinden, zijn ook bij de One M9+ gebruikt. Verder heeft het toestel 32GB intern geheugen, 3GB RAM-geheugen en kan er gebruik gemaakt worden van een geheugenkaart van maximaal 200GB.

HTC One M9+

Onder de motorkap van de HTC One M9+ bevindt zich een MediaTek Helio X10 octa-core processor. Deze krachtige processor heeft een rekenkracht van 2.2GHz. De accu heeft een capaciteit van 2840 mAH.

Camera HTC One M9+

Tevens heeft het bedrijf een verbeterde variant van de Duo Camera gebruikt waardoor je nog betere foto’s kunt maken. De camera aan de achterkant van het toestel telt 20 megapixels. Het maken van video’s kan in 4K-kwaliteit en met de HTC UltraPixel-technologie kan je ook in minder verlichte omgevingen een goede selfie maken.

HTC One M9+

HTC laat niet los welke Android versie we zullen gaan zien op de One M9+, maar dit zal zeer waarschijnlijk Android 5.1 Lollipop zijn. Eerder kondigde HTC al aan dat de One M9 ook Android M zal krijgen. Uiteraard is ook HTC Sense te vinden over de interface van Android.

One M9+ naar Nederland

HTC laat weten dat de HTC One M9 Plus vanaf half augustus in Nederland verkrijgbaar zal zijn. De HTC One M9+ zal enkel in de kleur Gunmetal Grey aangeboden worden met een adviesprijs van 799 euro.

Momenteel heeft HTC een cashback-actie waarbij je 100 euro terug krijgt bij aankoop van een One M9 of One M8s. Lees hier alles over de HTC cashback actie.

Lees ook

Reageer op dit artikel