HTC geeft je €100 cashback bij aanschaf HTC One M9 of One M8s

In navolging van Samsung lijkt nu ook HTC te zijn begonnen met het promoten van een smartphone met cashback. Wanneer je een HTC One M9 aanschaft krijg je €99,00 op je rekening gestort. Ga je liever voor de HTC One M8s? Dan krijg je 100 euro op je rekening.

HTC One M9 cashback

De Taiwanese fabrikant HTC is begonnen met het promoten van de HTC One M9 met een cashback-actie. Gisteren schreven we al over de Galaxy S6 cashback actie van Samsung. Kopers van de S6 of S6 Edge krijgen 100 euro op hun rekening gestort.

htc-one-m9

HTC geeft je een euro minder bij aanschaf van een HTC One M9. Wanneer je een HTC one M9 koopt bij een van de geselecteerde punten in de periode van 13 juli tot en met 31 juli 2015, krijg je 99 euro teruggestort op je rekening. Je dient je wel via de website van HTC voor 15 augustus het toestel te registreren. Ieder persoon mag maximaal twee HTC One M9-toestellen aanmelden voor de cashback.

Houd er wel rekening mee dat niet elke willekeurige HTC One M9 in aanmerking komt voor de cashback. De HTC One M9 cashback-actie is alleen geldig via onderstaande webwinkels:

HTC One M8

HTC One M8s cashback

Ga je liever voor de goedkopere HTC One M8s? Dan kan je ook voordelig de HTC One M8s aanschaffen dankzij de cashback-actie. Je krijgt 100 euro op je rekening gestort als je het toestel koopt in de periode voor 31 juli. Je kan tot 15 augustus het toestel registreren via de speciale HTC Club app. Wanneer je via bepaalde webwinkels de HTC One M8s aanschaft, heb je recht op de cashback.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel