Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge tijdelijk met 100 euro cashback

Samsung wil meer mensen aan de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge krijgen. De fabrikant zal vanaf komende week tijdelijk de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge gaan aanbieden met een cashback-actie. Met de Galaxy S6 cashback actie krijgen kopers 100 euro op hun rekening gestort.

Cashback Galaxy S6

De Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge zullen vanaf komende week tijdelijk aangeboden worden met een cashback-actie. Degenen die voor 31 juli 2015 een Samsung Galaxy S6 of Samsung Galaxy S6 Edge aanschaffen, krijgen honderd euro op hun rekening gestort.

Daarbij moet het toestel wel aangeschaft worden bij de deelnemende winkels en via de Samsung Promoties website het toestel aangemeld worden. Daar kan je een formulier vinden die je online in moet sturen. Vervolgens upload je de aankoopbon en de streepjescode met EAN code en IMEI nummer uiterlijk voor 15 augustus 2015.

De Samsung Galaxy S6 met cashback is geldig bij zowel de aanschaf van een los toestel als bij het afsluiten van de S6 in combinatie met een abonnement. Via onderstaande webwinkels kan je aanspraak maken op de actie met 100 euro cashback.

Samsung Galaxy S6 browser

Voor de Samsung Galaxy S6:

Samsung Galaxy S6 Edge

Voor de Samsung Galaxy S6 Edge:

Bekijk ook:

Lees ook

Reageer op dit artikel