Android 5.1.1 update nu ook voor Samsung Galaxy S6 beschikbaar

De OTA-update naar Android 5.1.1 Lollipop is nu ook beschikbaar voor de Nederlandse bezitters van de Samsung Galaxy S6. Vorige week verscheen de update al voor de Samsung Galaxy S6 Edge. De update brengt een reeks handige nieuwe functies met zich mee.

Samsung Galaxy S6: Android 5.1.1 Lollipop

Android 5.1.1 Lollipop is nu ook beschikbaar voor de Samsung Galaxy S6. De update naar de nieuwste Android-versie werd voor het weekend al over-the-air (OTA) uitgerold naar de bezitters van de Samsung Galaxy S6 Edge. We hebben meerdere berichten binnengekregen over het feit dat nu ook de ‘normale’ Galaxy S6 de update ontvangt.

Samsung Galaxy S6 browser

Alles over de nieuwe dingen in de update vind je in het bericht Android 5.1.1 voor Galaxy S6 Edge. De update wordt zover bekend vanaf nu uitgerold. Het kan voorkomen dat de een hem wat eerder heeft dan de ander, de telefoon zal hierover je een melding geven. Mocht je niet willen wachten op de melding, dan kan je via Instellingen > Over deze telefoon > Software-update ook handmatig controleren of er een update beschikbaar is.

Bekijk ook:

Lees ook

Reageer op dit artikel