Samsung Galaxy S6 Edge: Android 5.1.1 Lollipop update uitgerold

Samsung is gestart met het uitrollen van de Android 5.1.1 Lollipop update voor de Samsung Galaxy S6 Edge. De update dook eerder al op in andere landen en bereikt nu ook de Nederlandse bezitters van de Samsung Galaxy S6 Edge. Wij zetten op een rijtje wat de nieuwe mogelijkheden zijn na de update voor de S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 Edge

De Samsung Galaxy S6 Edge is de eerste smartphone van Samsung die een update krijgt naar Android 5.1.1 Lollipop. Verder brengt de update een verbeterde beveiliging, gebruikersinterface en stabiliteit. De update voor de Galaxy S6 Edge maakt het vanaf nu mogelijk om de snelkoppelingen naar S Finder en Snel verbinden uit te schakelen in de notificatiebalk.

Galaxy S6 Edge Android 5.1.1 Lollipop

Lezer Robbert weet verder te melden dat in het menu (nu eindelijk) de apps op alfabetische volgorde gesorteerd kunnen worden. In de camera kan verder op een object gefocust worden. Tevens wordt het daarbij mogelijk om de belichting van het object te regelen.

S6 edge camera

De update voor de Galaxy S6 Edge dook eerder al op in een video. Mocht je nog nieuwe wijzigingen tegenkomen na de update dan horen we dat graag. Wel heeft DroidApp berichten binnen gekregen dat het beruchte RAM-probleem nog steeds niet verholpen is met de update naar Android 5.1.1 Lollipop. Ook is de update zover bekend nog niet uitgerold voor de Samsung Galaxy S6, maar dit zal niet lang meer duren.

Galaxy S6 Edge Android 5.1.1 Lollipop

De software update heeft een grootte van circa 607,34 MB en het is aangeraden om deze via een WiFi verbinding te downloaden. Je ontvangt de update automatisch, om te controleren of de update al klaar staat ga je naar Instellingen, vervolgens tik je op “Over de telefoon” en daarna op Systeemupdates.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Screenshots: Robbert

Lees ook

Reageer op dit artikel