‘Android 5.1.1 Lollipop uitgerold voor Samsung Galaxy S6’

Samsung zou naar verluid bezig zijn met het uitrollen van Android 5.1.1 Lollipop voor de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge. Android 5.1.1 is de nieuwste versie van Google Android.

Android 5.1.1 Lollipop

Android 5.1.1 Lollipop wordt vanaf nu uitgerold voor de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge. Een gebruiker meldt dit op het forum van XDA. Naast een screenshot heeft de gebruiker een video gemaakt waar de nieuwe Android-versie in is te zien.

Android 5.1.1 Galaxy S6 Edge De komst van Android 5.1.1 voor de S6 is opvallend, omdat de nieuwe Android-versie nog niet officieel is aangekondigd, Android 5.1 is zover bekend de meest recente versie.

De Samsung Galaxy S6 Edge welke de update heeft ontvangen, heeft een T-Mobile branding in de Verenigde Staten. De update bereikte het toestel vannacht. In de nieuwe versie van Android zou de gastmodus beschikbaar zijn. Daarbij worden er verbeteringen in de stabiliteit opgemerkt.

Hier op de redactie hebben we de Samsung Galaxy S6 nog steeds draaien op Android 5.0.2 Lollipop. Mocht jij wel de update binnenkrijgen, dan vernemen we dat graag!

bron: Phandroid
via: telekom-presse.at

Lees ook

Reageer op dit artikel