Samsung Galaxy S6 gebruikers klagen over RAM-problemen

Een groep gebruikers van de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge klagen over RAM problemen. Het werkgeheugen van de smartphone zou zo vol stromen dat normaal werken met het toestel onmogelijk zou worden.

Galaxy S6 RAM geheugen

Het werkgeheugen van de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge roept bij een groep gebruikers frustraties op. Eigenaren beweren dat apps te vaak worden afgesloten, waardoor applicaties tussentijds gestopt worden of zeer traag worden.

Samsung Galaxy S6 Smart Manager

Daarbij melden gebruikers dat het RAM-geheugen vaak veel te vol zou zitten, ook al zijn alle processen en taken afgesloten. Op zulke momenten zouden gebruikers nog maar 200 tot 400 MB over hebben van de 3GB aan RAM-geheugen. Hier op de redactie hebben we bij het afsluiten van alle taken op de achtergrond nog zo’n 788 MB over.

> Lees ook: Problemen Galaxy S6 stapelen zich op: de reactie van Samsung

Het probleem is neergelegd bij Samsung. Het is niet het eerste probleem bij de Samsung Galaxy S6. Eerder kwamen al berichten over een flitser-bug in de Galaxy S6, waardoor de flitser niet uitgeschakeld wilt worden. Tevens zijn er verhalen bekend over een haperend simkaart-slot. DroidApp ondervond daarbij op meerdere exemplaren een roze gloed over het scherm van de Galaxy S6.

Heb jij ook problemen met het RAM-geheugen? Laat het ons weten!

UPDATE 08-05-2015 11:50: Samsung is begonnen met het uitrollen van een software-update. Lees hier meer over de software-update.

Bekijk ook:

via XDA

Lees ook

Reageer op dit artikel