Galaxy S6 bug laat flitser non-stop branden

De Samsung Galaxy S6 lijkt last te hebben van een vervelende bug. Een grote groep gebruikers maken melding van dat de flitser van de Samsung Galaxy S6 niet meer uitgeschakeld kan worden.

Samsung Galaxy S6

Diverse gebruikers maken melding van een vervelende bug op de Samsung Galaxy S6. Vanaf morgen zal het toestel in de Nederlandse (en Belgische) winkels komen te liggen. Eerder kwamen al berichten naar buiten over dat er tal van kleine krassen op de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge zaten op het scherm.

Nu lijkt een volgend probleem opgedoken te zijn. De LED-flitser van de Samsung Galaxy S6 lijkt niet meer uit te gaan in sommige gevallen, ook al is het apparaat uitgeschakeld. De flitser van de Galaxy S6 brandt minder fel en vooral in slecht verlichte omstandigheden goed zichtbaar.

Samsung-galaxy-s6

Toch gaat het hier om een vrij groot probleem. Hoewel de bron geen melding maakt van hoeveel meldingen er zijn binnengekomen, gaat het volgens XDA om een grote groep gebruikers. Het probleem heeft niets te maken met Google Fit of de hartslagmeter.

Aanvankelijk leek het te gaan om een bug die enkel T-Mobile USA-branded Galaxy S6 trof, maar er zijn ook berichten uit Saoedi-Arabië met unbranded-toestellen. Zowel bij de modellen van de 32GB als de 64-versie duiken de problemen op.

Samsung Galaxy S6

Verschillende gebruikers hebben Samsung benaderd. Samsung is volgens de gebruikers op de hoogte van het probleem en zal binnenkort een firmware-fix update uitbrengen. Wanneer we die kunnen verwachten, is helaas nog niet bekend.

Mocht jij ook het probleem opmerken bij de Samsung Galaxy S6, dan horen we dat graag. De Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S6 Edge liggen vanaf morgen in de Nederlandse en Belgische winkels.

Lees ook:

Lees ook

Reageer op dit artikel