Galaxy Button Lights: wijzig de touch-sensitive toetsen van je Galaxy S6

In de Play Store is een handige applicatie uitgebracht voor bezitters van de Samsung Galaxy S6. Met Galaxy Button Lights kan je de tijd dat de touch-sensitive toetsen (tiptoetsen) branden aanpassen naar eigen wens.

Galaxy Button Lights

Veel bezitters van de Samsung Galaxy S6 missen de mogelijkheid om in te stellen hoelang je de touch sensitive toetsen kan laten branden. Standaard branden de touch-sensitive toetsen twee seconden en dan gaan ze uit. De tiptoetsen op de Galaxy S6 zijn de twee lichtgevende toetsen waarmee je kan multitasken en een stap terug kunt. Met de applicatie Galaxy Button Lights wordt dit verleden tijd.

Samsung Galaxy S6 touch-sensitive

De applicatie Galaxy Button Lights geeft je de mogelijkheid om in te stellen hoelang de toetsen licht moeten blijven geven. Je kan in de applicatie de volgende standen aangeven: altijd aan, altijd uit, of een eigen tijd ingeven door het rondje op de schuifbalk te verplaatsen.

Galaxy Button Lights

Handig is dat de applicatie ook werkt zonder root. DroidApp heeft wel ontdekt dat wanneer je de applicatie verwijdert, de gekozen optie actief blijft. Lezer Marcel weet te melden dat de applicatie ook werkt op de Samsung Galaxy S5. Het is aannemelijk dat ook op eerdere Galaxy-toestellen de app functioneert.

Werkt de app op een andere Samsung Galaxy ook bij jou? Dan horen we dat graag! Je kan Galaxy Button Lights gratis downloaden via onderstaande button.

Bekijk ook:

Lees ook

Reageer op dit artikel