Exclusieve preview van Android 5.1.1 op Samsung Galaxy S6

Sinds april liggen de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge in de Nederlandse winkels. De eerste echte grote update staat voor de deur en vandaag is een exclusieve preview van Android 5.1.1 Lollipop verschenen voor de Samsung Galaxy S6.

Galaxy S6: Android 5.1.1 Lollipop

De afgelopen twee maanden zijn er voor de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge regelmatig updates uitgebracht. Deze updates moesten problemen met het RAM-geheugen bijvoorbeeld oplossen. Samsung is nu druk bezig met het ontwikkelen van Android 5.1.1 Lollipop voor de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 lockscreen

In Android 5.1.1 Lollipop zal de Samsung Galaxy S6 ondersteuning krijgen voor meerdere gebruikers. Tevens zullen ook nieuwe functies beschikbaar zijn op het gebied van de camera. Er zijn ook verschillende verbeteringen doorgevoerd rondom de interface.

Eindelijk kan je de (overbodige) S Finder en Quick Connect knoppen onder de notificatiebalk verwijderen. Verder komen we enkele effecten tegen op het homescreen die je achtergrond meer tot leven brengt. De video vind je hieronder.

Lees ook

Reageer op dit artikel