Samsung komt met oplossing krassende Clear View Cover

De Samsung Clear View cover die beschikbaar is voor de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge veroorzaakt bij een groep gebruikers schade aan het beeldscherm. Weken gingen er overheen voordat Samsung een reactie op de berichten gaf maar dat antwoord is er nu, samen met een oplossing.

Krassen Clear View cover

We schreven vorige maand al over de Clear View cover die krassen zou veroorzaken op het scherm van de Samsung Galaxy S6 Edge. In de weken erna kregen we van steeds meer gebruikers de meldingen dat zowel de Samsung Galaxy S6 als de Samsung Galaxy S6 Edge last hebben van krassen op het scherm. Dit alles zou te maken hebben met de Clear View cover van Samsung.

Galaxy S6 edge Clear view

Een uitgelekt document (pdf) maakt nu de oplossing voor dit probleem openbaar. Samsung zal het scherm gratis eenmalig vervangen als de krassen door de Clear View cover zijn veroorzaakt. Daarnaast zal er een beschermend folie op het scherm geplakt worden die het scherm verder moet beschermen tegen de Clear View cover. Wel moet de gebruiker de nodige informatie verstrekken aan Samsung.

document clear view cover krassen

Toch zijn er vraagtekens bij deze oplossing. Het beeldscherm zal met de screenprotector wel bescherming bieden tegen beschadigingen, maar het materiaal van de Clear View cover zal zover bekend niet worden aangepast en ook wordt het product niet uit de handel gehaald.

Problemen Galaxy S6

We schreven eerder al over de vele problemen waar de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge door geplaagd worden. Alles over de Galaxy S6 problemen vind je in dit uitgebreide artikel.

Heb jij krassen op het scherm en ben je hiermee terug naar de winkel gegaan? We horen graag hoe het bij jou opgelost is. Laat het weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

via Sammobile

Lees ook

Reageer op dit artikel