Galaxy S6 Edge: originele Clear View cover veroorzaakt krassen

De originele Clear View cover van Samsung, voor de Galaxy S6 Edge zorgt volgens een grote groep gebruikers voor meer problemen, dan wanneer je de cover niet gebruikt.

Clear View cover

De modieuze Samsung Clear View cover voor de Samsung Galaxy S6 voldoet bij een grote groep gebruikers niet aan de verwachtingen. De cover heeft al bij een grote groep gebruikers meerdere krassen veroorzaakt aan het display van de smartphone, zo melden de Duitse collega’s van SmartDroid.

Galaxy S6 edge Clear view

De klep van de case zou teveel schuiven en pakt zo het stof mee, als het toestel bijvoorbeeld in de broekzak zit. Dit resulteert in meerdere krassen op het beeldscherm. Opvallend daarbij is dat de Galaxy S6 Edge beschikt over Gorilla Glass 4 glas, waardoor het beeldscherm minder gevoelig zou moeten zijn voor dit soort dingen.

Op de website van Amazon Duitsland zijn meerdere gebruikers die hetzelfde probleem ondervinden met de originele accessoire van Samsung.

Heb jij ook de Galaxy S6 Edge Clear View cover en merk jij ook krassen op? Laat het ons weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

> Update 03-06-2015: Samsung heeft gereageerd op de problemen rondom krassen die veroorzaakt worden door de Clear View cover. Lees hier het nieuwsartikel.

> Lees ook: Problemen Galaxy S6 stapelen zich op: de reactie van Samsung

Lees ook

Reageer op dit artikel