Samsung lanceert ontwerptool ‘MyGalaxy’: je eigen ontworpen cover

Samsung heeft MyGalaxy gepresenteerd. Dit is een tool die smartphonebezitters hun eigen unieke cover te laten maken voor hun Galaxy-smartphone. Er zijn meer dan 23.000 unieke mogelijkheden.

MyGalaxy

Samsung laat haar gebruikers een eigen cover ontwerpen. De smartphonefabrikant heeft ‘MyGalaxy’ gepresenteerd. Deze geef je een eigen stijl mee, met een eigen gekozen kleur, thema of patroon. Met deze tool wil Samsung tegemoetkomen aan degene die een unieke smartphonecover willen voor hun toestel.

Samsung MyGalaxy cover

Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland laat het volgende weten;

“Steeds meer mensen zijn op zoek naar een unieke ervaring in alles dat zij doen. Of het nu gaat om reizen of het gebruik van hun meest persoonlijke apparaat, de smartphone … Personalisatie is een manier om je te uiten, om te laten zien wie je bent. Met MyGalaxy spelen wij in op deze wens en maken we het mogelijk een unieke smartphonecover en -wallpaper te ontwerpen.”

Samsung houdt tevens een winactie, op zoek naar het mooiste ontwerp. Van 1 april tot 5 mei kun je meedoen aan de Design Your Galaxy-designwedstrijd. Degene met de meeste stemmen wint een Galaxy S10+, met de winnende smartcover. Niet alleen wordt daarmee het uiterlijk van je telefoon anders. Met ‘Smart’ wordt ook het thema en de andere gebruikerservaring aan een make-over onderworpen. Tevens wordt het ontwerp verkocht in de nieuwe Samsung Experience Store in Utrecht en Brussel en verschijnt het ontwerp in het Vogue Nederland magazine.

Op dit moment kun je een MyGalaxy cover ontwerpen voor de volgende toestellen; Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S9, Galaxy S9+ en Galaxy Note 9. Later worden er meer modellen toegevoegd, waaronder uit de nieuwe Galaxy A-serie.

Lees ook

Reageer op dit artikel