Samsung Galaxy S10, S10e en S10+ nu verkrijgbaar: alle details en prijzen

Samsung heeft haar nieuwste smartphonelijn uitgebracht in Nederland. Vanaf nu kun je de Samsung Galaxy S10e, S10+ en S10 kopen. We zetten alle details en prijzen voor je op een rijtje.

Galaxy S10 kopen in Nederland

De Samsung Galaxy S10-serie werd in februari aangekondigd door de Koreaanse fabrikant. Vanaf nu is het moment daar dat de smartphones ook gekocht kunnen worden. Vanaf vandaag, 8 maart, kunnen zowel de Galaxy S10e als de Galaxy S10 en S10+ aangeschaft worden. Samsung viert met deze generatie 10 jaar Galaxy.

Eerder publiceerde DroidApp een uitgebreide Galaxy S10 hands-on, waarbij we de toestellen al konden proberen en hebben besproken. Samsung laat de S10-serie uit drie toestellen bestaan. Tevens hebben we de beste Galaxy S10 hoesjes en accessoires op een rij gezet; voor alle drie de smartphones.

Samsung Galaxy S10 serie

Galaxy S10e

De Samsung Galaxy S10e is een mooi vormgegeven smartphone en de ‘goedkoopste’ uit de S10-serie. De smartphone heeft een 5,8 inch Full-HD+ AMOLED-display en een snelle Exynos 9820 octa-core processor. Er is 6GB RAM-geheugen, 128GB opslagruimte en dual-camera. Aan de voorzijde zien we een opening voor de front-camera. Er is een vingerafdrukscanner aan de zijkant van de telefoon en een 3100 mAh (draadloos oplaadbare) accu. Opvallend detail; de S10e is ook verkrijgbaar in het kanariegeel.

Hieronder vind je wat er bij de S10-modellen in de doos (het verkooppakket) zit.

Galaxy S10 in de doos verkooppakket

Galaxy S10

De Samsung Galaxy S10 heeft samen met de S10+ een doorlopend scherm aan de zijkanten. De grootte van het scherm is 6,1 inch met een Quad-HD+ resolutie en een punch-hole (cameragat) aan de voorzijde. De triple-camera maakt mooie foto’s en is voorzien van 0,5x optische zoom en veel mogelijkheden. De vingerafdrukscanner is geïntegreerd in het beeldscherm en er is een 3400 mAh accu. Met deze accu kun je ook andere toestellen of producten draadloos opladen.

Samsung Galaxy S10 serie achterkant

Galaxy S10+

De Samsung Galaxy S10+ is het grotere broertje en heeft een 6,4 inch display. Voorop zit een cameragat met twee camera’s. Deze dual-camera voorop moet de beste selfies schieten. Achterop vinden we dezelfde triple-camera als de Galaxy S10. De verschillen tussen de S10 en S10 Plus zijn niet heel groot. De accucapaciteit van het toestel bedraagt 4100 mAh.

Samsung Galaxy S10 preview

Beschikbaarheid

Dan de Galaxy S10 prijzen. De prijs van de S10e start bij 749 euro, de S10 kost 899 euro terwijl de vanafprijzen van de Galaxy S10+ beginnen bij 999 euro. Alle details, actuele prijzen en specificaties vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s. De toestellen kun je direct kopen bij onderstaande winkels;

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 408,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 587,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel