Galaxy S10: toffe wallpapers die het cameragat geniaal gebruiken

Samsung heeft de Samsung Galaxy S10-serie voorzien van een punch-hole, ofwel, een opening voor de front-camera. Hierdoor is een notch overbodig. Er zijn nu een reeks wallpapers en achtergronden verschenen die op een leuke, toffe manier gebruik maken van deze opening.

Toffe wallpapers voor Galaxy S10

De Samsung Galaxy S10, S10 Plus en S10e zijn morgen definitief verkrijgbaar in ons land. De smartphonefabrikant heeft de toestellen voorzien van een punch-hole, waarbij er in de rechterhoek van het scherm een opening is te vinden voor de front-camera. Bij de Galaxy S10+ is deze ovaal vormgegeven door de dubbele front-camera.

Galaxy S10 punch hole wallpapers

Natuurlijk kun je gebruik maken van de originele wallpapers, maar je kunt ook aan de slag met achtergronden die creatief gebruik maken van het cameragat. Denk aan Minions, Mike Wazowski van Monsters and Co, Big Hero 6 Bender, Mars Rover of Wall-E. Ook kun je een iPhone gebruiken als achtergrond, met dual-camera.

Sommige achtergronden zijn bedoeld voor de Galaxy S10e en S10 met enkele camera, een aantal andere wallpapers zijn perfect geoptimaliseerd voor de Samsung Galaxy S10+ met haar dual front-camera. Je kunt ze op verschillende plekken downloaden. Denk aan de gallery op Imgur of via een aparte Subreddit.

Nog een tip: wil je je smartphone goed beschermen? Bekijk dan ons interessante artikel met Galaxy S10 hoesjes en accessoires. Alle informatie over de Galaxy S10-smartphones vind je via onderstaande knoppen op de toestelpagina’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 419,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 574,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel