Samsung Galaxy S10 duurzaamheidstest: hoe kwetsbaar is het toestel?

JerryRigEverything is bekend van zijn interessante duurzaamheidstests. Hierin wordt gekeken hoe kwetsbaar een smartphone is. Deze keer is het de beurt aan de Samsung Galaxy S10, het nieuwe toptoestel van de Koreaanse fabrikant.

Galaxy S10 duurzaamheidstest

We moeten nog een aantal dagen wachten totdat de nieuwe Galaxy S10-serie; bestaande uit de Galaxy S10e, S10 en Galaxy S10+ in Nederland verkrijgbaar zijn. Een interessante pre-order actie is er nu, waarbij je een set Galaxy Buds krijgt. In de nieuwe duurzaamheidstest-video van Zack, van JerryRigEverything, zien we hoe de Samsung Galaxy S10 het er van af moet brengen.

De Samsung Galaxy S10 is voorzien van een glazen design met een metalen frame en een vingerafdrukscanner geïntegreerd in het scherm. De telefoon lijkt erg solide te zijn en lijkt er niet heel veel veranderd te zijn in de afgelopen vier jaar, toen hij begon met de test met de Galaxy S6. Bij een hardheid van 6 begon het scherm krassen te vertonen. Flinke krassen lijken verder geen vervelende gevolgen te hebben voor het gebruik van de ultrasonische vingerafdrukscanner. Bij een level-8-krasser wordt dit een ander verhaal en zorgen ervoor dat de vingerafdrukscanner niet meer je vinger zal herkennen.

De volledige video vind je hieronder. Daar kun je zien hoe de Samsung Galaxy S10 de test doorstaat.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 587,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 404,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel