Samsung voorziet Galaxy S10 van standaard screenprotector

Samsung zal de Samsung Galaxy S10 en S10+ vanuit de doos voorzien van een screenprotector. Dit moet het scherm beter beschermen tegen onheil van buitenaf. Deze kan natuurlijk ook overweg met de in-display vingerafdrukscanner.

Screenprotector op de Galaxy S10

Wanneer je telefoon beschikt over een in-display vingerafdrukscanner, kunnen er problemen optreden met deze scanner als je gebruik maakt van een vingerafdrukscanner. Dit is niet alleen bij de Galaxy S10-serie het geval, ook bij bijvoorbeeld de Huawei Mate 20 Pro en OnePlus 6T zijn dit dingen om rekening mee te houden.

Samsung Galaxy S10 screenprotector

De heren van Sammobile laten weten dat Samsung de Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus standaard uitrust met een screenprotector. Het betreft een plastic screenprotector die de basis bescherming moet bieden tegen bijvoorbeeld vuil en krassen. Het is vooral een tijdelijke oplossing totdat je een betere screenprotector hebt. Plastic protectors kunnen namelijk snel krassen. De Samsung Galaxy S10e krijgt geen standaard screenprotector geleverd; de vingerafdrukscanner bevindt zich aan de zijkant van de smartphone.

LEESTIP: Hands-on: Samsung Galaxy S10, S10e en S10+: onze eerste ervaring (fotoserie)

Later zal Samsung een glazen screenprotector uitbrengen die ook overweg kan met de in-display vingerafdrukscanner. Je kunt bij verschillende aanbieders alvast screenprotectors bestellen voor nieuwe device; bijvoorbeeld bij Coolblue, Knaldeals en Bol.com.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 408,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 587,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel