Download hier de officiële Samsung Galaxy S10 wallpapers

Gisteren was het de grote dag voor de smartphoneliefhebbers. Samsung presenteerde haar nieuwe smartphones waaronder de Galaxy S10-serie. Kun je niet wachten, dan kun je nu alvast de Galaxy S10 wallpapers downloaden.

Galaxy S10 wallpapers

Vanaf 8 maart kun je de nieuwe toestellen uit de Galaxy S10-serie in Nederland aanschaffen. Sinds vandaag kun je de toestellen pre-orderen en krijg je er ook een cadeautje bij. Maar kun je nou niet wachten totdat de Galaxy S10, S10 Plus of S10e op de deurmat ligt, dan kun je je huidige toestel vast in de S10-stijl gieten.

Samsung Galaxy S10 wallpapers

De collega’s van XDA hebben de zes officiële wallpapers opgespoord die je vervolgens als achtergrond kunt instellen. Deze hebben een resolutie van 3040 x 3040 pixels en zijn hierdoor haarscherp. Opvallend detail; ze lopen in de rechterhoek over naar een zwarte kleur. Dit heeft Samsung bewust gedaan om zo de punch hole (ofwel het camera-gat) meer te verbergen.

Je kunt alle wallpapers van de Galaxy S10 als ZIP-bestand hier downloaden. Houd er rekening mee dat dit mapje een grootte heeft van bijna 75MB.

Wil je alles alvast weten van de Galaxy S10-serie; in onze uitgebreide hands-on bespreken we de producten alvast!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 671,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 399,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 649,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel