Samsung Galaxy S10/S10+: uitgebreide hands-on video opgedoken

Overmorgen wordt eindelijk het doek gehaald van de langverwachte Samsung Galaxy S10; samen met de S10e en S10+ en mogelijk nog wat apparaten. De Galaxy S10 en S10+ zien we nu in een uitgebreide hands-on video.

Galaxy S10/S10+ in video

In een uitgebreide hands-on video zien we de nieuwe vlaggenschepen van Samsung. Het is niet de eerste keer dat we de nieuwe S-serie van Samsung alvast zien. De berichten, foto’s en video’s vliegen om de oren.

In de video die nu is verschenen krijgen we een uitgebreid beeld van de devices. De Galaxy S10 krijgt een 6,1 inch beeldscherm, de S10+ krijgt een 6,4 inch display. Bij de Plus krijg je een dual-camera aan de voorzijde; deze front-camera’s worden geplaatst in een zogenoemde punch-hole; een nieuwe techniek die we eerder bijvoorbeeld zagen bij de Honor View 20. De vingerafdrukscanner zit geïntegreerd onder het scherm. In de video wordt ook reverse charging getoond, waarmee je (net als bij de Huawei Mate 20 Pro) andere apparaten of accessoires kunt opladen.

Overmorgen zullen we alles te weten komen over de nieuwe high-end devices van Samsung. DroidApp zal daarvan uitgebreid verslag doen uiteraard!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel