Samsung in Vietnam deelt video’s met Galaxy S10-features

Samsung in Vietnam kan niet wachten om de Galaxy S10-serie te onthullen. De smartphones worden op 20 februari aangekondigd. Het bedrijf deelt nu alvast een video waarin we verschillende interessante functies te zien krijgen.

Interessante features voor Galaxy S10

Samsung zal zoals eigenlijk iedere smartphone, ook de S10 voorzien van een reeks toffe features. Verschillende onderdelen zagen we eerder al voorbij komen over de Galaxy S10, maar nu worden ze ook daadwerkelijk bevestigd. In een video van Samsung Vietnam worden enkele features alvast uit de doeken gedaan. Wat bieden de S10 en S10+?

Uit de video wordt duidelijk dat de smartphones voorzien wordt van een front-camera waarmee in 4K gefilmd kan worden. Tevens laat Samsung weten dat de selfie-camera is voorzien van OIS, ofwel optische beeldstabilisatie.

Samsung laat zien dat de S10 en S10+ voorzien worden van een ultrasone vingerafdrukscanner. Deze zit onder het scherm geïntegreerd en deze technologie moet de scanner nog beter, sneller en preciezer maken. De Samsung Galaxy S10e zal een vingerafdrukscanner aan de zijkant krijgen, zo werd eerder duidelijk.

Een andere video van Samsung laat zien dat de toestellen andere toestellen draadloos kunnen opladen. Deze feature zagen we eerder terug bij de Huawei Mate 20 Pro. De functie wordt Wireless Battery Sharing genoemd. Je kunt dus andere apparaten (die draadloos opladen ondersteunen) met je Galaxy S10/S10+ opladen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel