Opnieuw: live foto’s verschenen van Galaxy S10 en S10+ (en S10e in Canary Yellow)

Er gaat bijna geen dag voorbij waarop de Samsung Galaxy S10 in het nieuws komt. Gisteren schreven we nog over de nieuwe foto’s van de Galaxy S10e, nu is het tijd voor de S10 en S10+ die we in levenden lijve zien.

Galaxy S10 op live foto’s

De Samsung Galaxy S10-serie komt op 20 februari 2019, dan heeft Samsung haar persconferentie. De smartphonefabrikant komt met drie modellen uit de S10-serie. Waar we gisteren van de Galaxy S10e beelden kregen te zien, is het nu tijd voor de Samsung Galaxy S10 en S10+.

Live beelden van de Galaxy S10 en S10 Plus zagen we ook voorbij komen, maar nu is het aantal beelden verder uitgebreid. Bij de Galaxy S10+ is het verschil aan de voorkant direct te zien; er is namelijk bij dat toestel een dual-camera aan de voorzijde te zien. Bij de S10 zal dit een enkele camera zijn, geïntegreerd in een cirkelvormige opening, rechtsboven in het scherm. De twee smartphones krijgen een triple-camera en een vingerafdrukscanner onder het scherm.

De foto’s van de Galaxy S10 vind je hieronder.

Samsung Galaxy S10 live

De foto’s van de Galaxy S10+ vind je hieronder.

Samsung Galaxy S10+ live

Daarnaast zien we ook beelden van de Galaxy S10e. Het zijn nieuwe beelden waarbij we een nieuwe kleur van de smartphone krijgen te zien. De kleur die we zien is Canary Yellow; een knalgele kleur waaraan je niet hoeft te twijfelen of je wel opvalt ;-).

galaxy S10e canary yellow

Leaker OnLeaks laat weten dat de kleur er in het echt minder fel uit zal zien dan op de persfoto’s. De Samsung Galaxy S10e zou er ongeveer in de praktijk zo uit komen te zien als in onderstaande kleur.

geel

Alle details over de smartphones zullen we op 20 februari te horen krijgen.

Lees ook

Reageer op dit artikel