Nieuw Galaxy S10e lek toont vingerafdrukscanner en punch hole-camera

We worden flink vermaakt met het aantal berichten over de Samsung Galaxy S10-serie. De smartphonereeks zal bestaan uit drie devices en opnieuw is er nieuws te melden over de nieuwe Galaxy S10e.

Dit is de Galaxy S10e

Eerder kregen we al duidelijke persrenders van de Galaxy S10e te zien. Nu krijgen we live-foto’s onder ons neus geschoven van de instapper van de S10-serie. Hoewel, instapper is misschien niet het beste woord hiervoor. De telefoon zal echter wat andere dingen hebben dan de grotere S10-toestellen.

Galaxy S10e vingerafdrukscanner

Waar de vingerafdrukscanner van de S10 en S10+ in het scherm zelf geïntegreerd is, zal deze bij de Galaxy S10e aan de zijkant worden geplaatst. De Samsung Galaxy S10e, die eerder ook wel S10 Lite werd genoemd, krijgt de vingerafdrukscanner aan de rechter zijkant. Niet in het midden, maar wat hoger geplaatst.

Samsung Galaxy S10e punch hole

De live-foto’s van het toestel tonen verschillende aspecten van de smartphone. Het toestel krijgt een punch hole, een opening voor de front-camera. Deze zal een grootte hebben van 0,5 millimeter, zo wordt duidelijk uit de afbeeldingen die we te zien krijgen. De eerst verkrijgbare smartphone met een punch hole was de Honor View 20.

Samsung Galaxy S10e

Eerdere berichten spraken over een scherm met een grootte van 5,8 inch, zonder doorlopende schermranden. De Galaxy S10e zou verder uitgerust worden met 128GB aan opslagruimte, 6GB RAM, een dual-camera en een 3100 mAh accu. Ook de prijzen en kleuren zijn onlangs al uitgelekt.

Lees ook

Reageer op dit artikel