Galaxy S10-serie: dit zijn de prijzen voor Nederland; vanaf 749 euro

Samsung komt 20 februari met de introductie van de Galaxy S10-serie. Van de drie toestellen is steeds meer bekend geworden, en nu komen we meer te weten over de prijzen voor de Nederlandse markt. De informatie is afkomstig van een doorgaans goed geïnformeerde bron.

S10 prijzen voor Nederland

De Samsung Galaxy S10-serie zal bij lancering uit drie smartphones bestaan; de Galaxy S10e, Galaxy S10 en de Galaxy S10+. Vanmorgen publiceerden we uitgebreide persfoto’s die waren uitgelekt, en nu meldt Ishan Agarwal zich weer met nieuws omtrent de nieuwe smartphonelijn van Samsung. Hij deelt de naar eigen zeggen officiële prijslijst van de Galaxy S10-toestellen voor de Nederlandse markt.

samsung galaxy s10 / s10 plus

De Samsung Galaxy S10e, zonder aan de randen doorlopend scherm, zou beschikbaar komen in de kleuren Canary Yellow, Prism Black, Green en White. Later zou een blauwe kleur van het toestel uit moeten komen. De variant met 6GB RAM en 128GB opslagruimte gaat voor 749 euro over de toonbank.

Het middenmodel, de Samsung Galaxy S10 met 6GB RAM en 128GB opslagruimte gaat 899 euro kosten (vijftig euro meer dan bij de release van de Galaxy S9) en komt beschikbaar in de kleuren Black, Green, White en Blue. Voor 1149 euro krijg je de variant met 8GB RAM en 512GB opslagruimte. Deze komt beschikbaar in de kleuren Prism Black, Green, Pearl White en Blue.

Samsung Galaxy S10 prijzen Nederland

Van de Samsung Galaxy S10+ zouden drie varianten naar Nederland komen. De S10+ met 6GB/128GB kost 999 euro. Voor de 8GB/512GB variant betaal je 1249 euro, voor de 12GB RAM en 1TB opslagruimte-versie betaal je 1499 euro. Je kunt voor de twee eerste S10+ edities kiezen uit de kleuren zwart, groen, wit en blauw. De versie met 12GB aan werkgeheugen kies je uit Ceramic Black of Ceramic White.

De prijzen die hier genoemd worden zouden specifiek voor Nederland gelden. We zijn erg benieuwd naar de drie nieuwe smartphones. Op 20 februari zullen ze alle drie worden gepresenteerd. We houden je hiervan uiteraard op de hoogte!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel