Samsung Galaxy S10+: eerste duidelijke persfoto verschenen

We krijgen steeds meer te horen over de nieuwe Samsung Galaxy S10-serie. De Samsung Galaxy S10+ is op een persfoto nu duidelijk te zien. De Galaxy S10+ zal voorzien zijn van een punch hole met twee camera’s.

Persfoto Galaxy S10+

We moeten drie weken wachten tot de introductie van de Galaxy S10-serie door Samsung, maar het aantal geruchten neemt wel een vlucht nu. Er is nu een eerste duidelijke persfoto opgedoken van de Samsung Galaxy S10+ nadat we eerder al het toestel in renders en in het echt zagen.

Naar verwachting is dit de Galaxy S10+ in de kleur Pearl White, voorzien van een witte kleur en licht glanzende achterkant. Het design is herkenbaar Samsung en is verder verfijnd. Te zien is dat aan de voorzijde een dual-frontcamera zit, in een zogenaamde punch-hole. Aan de achterkant zien we een triple-camera. Links van het toestel zit de bekende Bixby-knop voor de digitale assistent. Wat opvalt is de datum 8 maart op het scherm van de telefoon. Deze datum wordt genoemd waarop de smartphone verkrijgbaar moet zijn.

Samsung Galaxy S10 Plus persfoto

Als we afgaan op de eerdere berichten, zou de Galaxy S10+ geleverd worden met 6, 8 of 12GB RAM met respectievelijk 128GB, 512GB of 1TB aan opslagruyimte. De prijzen van de S10+ voor Europa zouden beginnen bij 1049 euro. De Plus krijgt een 6,44 inch scherm welke doorloopt aan de zijkanten. Op 20 februari zullen we alles te horen krijgen over de nieuwe smartphonereeks van Samsung.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel