Samsung Galaxy S10 en S10+: duidelijke live foto’s tonen voor- en achterkant

Samsung is de laatste tijd veel in het nieuws met haar nieuwe Galaxy S10-serie. Vandaag zien we duidelijke live-foto’s van de smartphones, van een betrouwbare bron. Wat valt op aan de toestellen?

Galaxy S10 live-foto’s

Opnieuw is er nieuws te melden over de nieuwste Galaxy S-serie van Samsung. De smartphonefabrikant zal op 20 februari officieel het doek van de Galaxy S10-reeks halen, maar tot die tijd stromen de berichten binnen. We schreven vanmorgen nog over een speciale blockchain-app die op de S10 te vinden zou zijn, nu zien we meerdere live foto’s van de smartphones.

Samsung Galaxy S10 - S10 Plus live

De foto’s zijn afkomstig van een betrouwbare bron, dus we kunnen er vanuit gaan dat de beelden authentiek zijn. Samsung zal naast de Galaxy S10 en Galaxy S10+ ook een goedkopere variant uitbrengen. De naam hiervan is Galaxy S10 E of Galaxy S10 Lite. Deze krijgt vermoedelijk een ‘plat’ scherm, de S10 en S10+ een aan de zijkanten doorlopend scherm.

Samsung Galaxy S10 - S10 Plus achterkant

Alle S10-modellen krijgen in de rechterbovenhoek een opening voor de camera, een zogenoemde punch-hole. Hierin bevindt zich de front-camera. Bij de Galaxy S10 Plus is deze niet cirkelvormig maar ovaal, omdat hierin een dual-camera zit. Wat verder opvalt zijn de dunne schermranden en de Bixby-toets aan de linkerzijde van de smartphones.

De achterzijde zien we nu voor de eerste keer. Hierin zien we dat alle twee de smartphones een triple-camera krijgen. De specificaties hierover zijn niet opnieuw bevestigd, al kregen we onlangs een informatieblad vol nieuwe informatie over de smartphones. De USB-aansluiting betreft een USB-C aansluiting en er zal (gelukkig) ook een 3,5 millimeter audio-jack aanwezig zijn op de Galaxy S10.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel