Samsung Galaxy S10 lek toont blockchain app en punch-hole camera

Samsung is van plan om haar aanstaande vlaggenschip toestel te voorzien van blockchain technologie. De zogeheten Blockchain KeyStore kan onder andere je cryptocurrency bewaren ook geven de gelekte afbeeldingen een beter zicht op het uiterlijk van het onaangekondigde toestel.

Samsung duikt in blockchain technologie

Op de afbeeldingen die naar buiten zijn gebracht is te zien dat de Samsung Blockchain Keystore applicatie is gestart. Een welkomstpagina vertelt dat het een gemakkelijke en veilige manier biedt om cryptomunten te bewaren. Op dit moment lijkt Ethereum nog als enige virtuele munt geaccepteerd te worden. De verwachting is wel dat daar nog cryptomunten bij gaan komen.

Samsung Galaxy S10 blockchain keystore

Via de instellingen van de telefoon kunnen onder de optie Biometrie en beveiliging ook privé sleutels voor de blockchain beheerd worden. Naast een kijkje op deze nieuwe app van Samsung zien we op de foto’s ook duidelijker de nog niet aangekondigde Samsung Galaxy S10. Met rechtsboven in de hoek de opvallende punch-hole frontcamera. Opvallend is dat er veel ruimte verloren gaat doordat de icoontjes zijn uitgelijnd met de frontcamera.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 626,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel