Evleaks deelt foto van Samsung Galaxy S10E, S10 en S10+

Opnieuw is er nieuws te melden over de Galaxy S10-familie. De telefoons van Samsung zullen over een maandje aangekondigd worden, maar de uitgelekte berichten stapelen zich op. Dat is nu ook het geval, nu Evleaks van zich heeft laten horen.

Galaxy S10-familie op een rij

De drie toestellen die we over een maand gaan zien, zijn opnieuw uitgelekt. Het gaat natuurlijk om de Samsung Galaxy S10-familie waarover we al veel te horen hebben gekregen. De smartphones zullen op 20 februari gepresenteerd worden. De foto’s tonen de toestellen in een case, maar geven wel weer wat interessante dingen prijs. Aangezien Evleaks een hoog gewaardeerde bron is, is het vrij aannemelijk dat de foto’s authentiek zijn.

Interessant is dat Evan Blass spreekt over de Samsung Galaxy S10E. Deze naam dook onlangs op. Als dit klopt, dan zal dit de naam zijn van de smartphone die eerder Galaxy S10 Lite werd genoemd. Dit toestel zal voorzien zijn van een dual-camera, zo wordt duidelijk uit de foto’s. De smartphones hebben allen een opening in de rechterbovenhoek van het beeldscherm. Hierin bevindt zich de front-camera.

Samsung galaxy S10e, s10, s10+

Bij de Galaxy S10+ zal dit een iets grotere opening zijn, omdat er een dual-frontcamera is geplaatst. Eerdere geruchten spraken over vier camera’s voor de Plus, maar dit lijkt niet waar te zijn. Er zullen ook op de S10+ drie camera’s geplaatst worden. Er gaan nog berichten over een Galaxy S10X. Deze zou voorzien worden van vier camera’s, mogelijk zien we deze pas op een later moment.

Als er meer bekend is over de nieuwe S-serie van Samsung, houden we je uiteraard op de hoogte!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel