‘Samsung komt 29 maart met Galaxy S10 X met 5G en 5000 mAh accu’

Op 20 februari zullen we van Samsung het één en ander aan nieuwe producten te zien krijgen. Denk alleen al aan de nieuwe Galaxy S10-serie. Echter, een doorgaans goed geïnformeerde bron heeft nu nieuws over een ander nieuw toestel; de Samsung Galaxy S10 X, voorzien van quad-camera.

Galaxy S10 X op komst

Het Koreaanse ET News heeft informatie over een nog niet eerder opgedoken toestel uit de S10-serie. Samsung zou volgens de berichten op 29 maart een nieuwe Galaxy S10 aan willen kondigen, bovenop de drie modellen die op 20 februari al gepresenteerd zullen worden. Het gaat om de Samsung Galaxy S10 X, een speciaal model om het 10-jarig bestaan van de Galaxy S-serie te vieren.

De bron meldt dat de Galaxy S10 X een 6,7 inch Super AMOLED-beeldscherm krijgt. In dit scherm zit ook de vingerafdrukscanner geïntegreerd. Samsung zou het toestel voorzien van zes camera’s; vier aan de achterzijde en twee aan de voorkant van de telefoon. Aan boord is tenminste 10GB RAM, 1TB opslagruimte en een flinke 5000 mAh accu. Daarbij zal de S10 X ook uitgerust zijn met 5G-ondersteuning.

Galaxy S10 conceptEen eerder gedeelde foto door Evleaks ^

Een speciale ‘Levenspatroon’ functie is ook aanwezig. Deze technologie zal op basis van kunstmatige intelligentie bepaalde functies beheren, op de manier van hoe jij de smartphone gebruikt. Hoe dit precies in zijn werk gaat, is helaas niet bekend. De S10 X zou weer een andere variant worden dan de ‘standaard’ 5G-versie van de S10.

Of de smartphone ook naar Nederland komt, is niet bekend. Voorlopig is de Galaxy S10 X als eerst bedoeld voor de Zuid-Koreaanse markt. Zodra er meer bekend is over de S10 X, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel