‘Bright Night’: Samsung brengt speciale nachtmodus naar Galaxy S10

Samsung werkt voor de Samsung Galaxy S10 aan een speciale camera-feature die het mogelijk maakt, mooie foto’s te maken in donkere omgevingen. Verschillende fabrikanten hebben een nachtmodus ingebouwd in hun toestel.

Galaxy S10 met nachtmodus

De camera van de Samsung Galaxy S10 wordt volgens de laatste berichten voorzien van een speciale nachtmodus. Deze nachtmodus moet er voor zorgen dat je ook in omgevingen met geen of weinig licht mooie foto’s moet kunnen maken. Hiervoor kun je de flitser gebruiken, maar doorgaans zorgt dit voor neppe, niet mooie foto’s. De functie moet de naam ‘Bright Night’ krijgen, zo luiden de berichten.

In de broncode van de camera-app van Samsung zijn verschillende aanwijzingen gevonden voor de nachtmodus in de camera-app. Hierin wordt uitgelegd hoe de nachtmodus werkt. Hierbij dien je het toestel stil te houden. Er worden meerdere foto’s gemaakt, die vervolgens gecombineerd worden tot één heldere, scherpe foto.

Samsung Galaxy S9 pro camera

Er zijn verschillende fabrikanten die een vergelijkbare functie aanbieden op hun toestellen. Denk aan de Pixel 3 van Google, waar de optie Night Sight wordt genoemd. Tevens heeft de OnePlus 6T de Nightscape optie. Ook de Huawei Mate 20 Pro heeft een speciale Night Mode nachtmodus, waarvan je het resultaat ook kunt bekijken in onze Huawei Mate 20 Pro review.

De verwachting is dat de Samsung Galaxy S10-serie in februari wordt aangekondigd. Begin maart moeten de telefoons vermoedelijk in de winkels liggen. Natuurlijk houden we je op DroidApp uitgebreid op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel