Samsung Galaxy S10+ te zien in 360-graden video: met opvallende notch

Samsung komt begin volgend jaar met de introductie van de Samsung Galaxy S10. Echter hebben we nog niet concreets voorbij zien komen, maar daar komt nu verandering in. We zien de Galaxy S10+ met een aparte notch.

Galaxy S10+ in 360-graden video

OnLeaks heeft weer van zich laten horen. De leaker heeft beelden naar buiten gebracht van hoe de Samsung Galaxy S10+ er naar verwachting uit komt te zien. We zien een herkenbaar Samsung-design met toch een aantal nieuwe elementen.

Samsung Galaxy S10+ render

Wat het meest opvalt aan de voorkant is de notch, of beter gezegd, een soort van drijvende notch. In de rechterbovenhoek zal, wanneer de renders inderdaad kloppen, een opening geplaatst zijn voor een dual front-camera. We kregen eerder bij de Galaxy A8s al een soortgelijk ontwerp te zien, het zogenoemde Infinity-O-Display. Het scherm van de Galaxy S10+ krijgt een grootte van 6,4 inch met QHD-resolutie en het type ‘AMOLED’. Volgens de bron krijgt het toestel de afmetingen 157,5 x 75,0 x 7,8 millimeter.

Camera en vingerafdrukscanner

De Samsung Galaxy S10+ krijgt aan de achterkant een triple-camera uitrusting. Hiernaast bevindt zich dan weer de LED-flitser, alles in horizontale opstelling. Dat de vingerafdrukscanner niet terugkomt in de renders, doet vermoeden dat deze in het scherm geplaatst zal worden. Hierover verschenen eerder al geruchten. Er wordt mogelijk gebruik gemaakt van een ultrasone-vingerafdrukscanner die nauwkeuriger en een groter oppervlakte heeft dan de optical in-display scanners die we bijvoorbeeld in de OnePlus 6T (review) en Huawei Mate 20 Pro (review) tegenkomen.

Samsung Galaxy S10+ render 2

Samsung zal het toestel verder voorzien van een USB-aansluiting en een 3,5 millimeter poort voor een headset. Ook de S10-serie zal weer voorzien worden van een Bixby-knop. Tevens wordt er gesproken over een Exynos 9820 processor, 6/8GB RAM en natuurlijk Android Pie met de nieuwe One UI interface. Geruchten spreken ook over een 3700 mAh accu.

De renders geven een goed beeld van het toestel. Doorgaans is de bron goed op de hoogte van de dingen die er aan zitten te komen, dus de kans bestaat zeker dat de Galaxy S10+ er zo uit komt te zien. Zodra er meer bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel