Eerste concepten tonen mogelijk ontwerp van nieuwe Samsung Galaxy S10

We zullen tot begin volgend jaar moeten wachten totdat Samsung de nieuwe Galaxy S10 zal presenteren. De S10 zal mogelijk in drie varianten op de markt gebracht worden. Voor het zover is, kunnen we deze fraaie concepten alvast aanschouwen.

Galaxy S10 in concepten

De Samsung Galaxy S10 moet de huidige Galaxy S9 opvolgen, een smartphone die gekenmerkt wordt door een goede camera, snelle processor en uitgebreide mogelijkheden. Net als ieder jaar voert Samsung weer wat verbeteringen door bij het nieuwe toestel en dit kunnen we ook verwachten bij de Samsung Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10 Kleuren

Hoewel officiële informatie en beelden nog ontbreekt, hebben de collega’s van PhoneArena wel alvast illustraties gepubliceerd. Deze concepten geven alvast een blik op het nieuwe toestel, hoe het er mogelijk uit komt te zien. Volgens hen komt de front-camera onder het scherm, en duikt deze alleen op als dit nodig is. Het is niet bekend of dit ook inderdaad zo is. De Galaxy S10 zou ook nog best van een notch voorzien worden. Dit werd duidelijk tijdens de Developer Conference waar het bedrijf meerdere notch-designs liet zien.

Galaxy S10 front-camera concept

De vingerafdrukscanner komt naar verwachting onder het scherm te zitten, net als bij de OnePlus 6T en Huawei Mate 20 Pro. Daarbij zien we een triple-camera aan de achterzijde van de telefoon; iets wat we bij Samsung voor het eerst zagen bij de Galaxy A7 (2018). Een vierdelige camera zoals bij de Galaxy A9 hoeven we niet te verwachten, zo is de verwachting.

Galaxy S10 design

Het wordt volgens de maker van de concepten mogelijk dat de S10 ook in een aantal speciale kleuren wordt uitgebracht zoals een soort Galaxy-edition met een noorderlicht idee. Ook lijkt een twilight-kleur niet te ontbreken in het lijstje kleuropties. Of de berichten en schetsen allemaal kloppen is nog afwachten, voor nu, geniet van de foto’s!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel