Samsung schrapt irisscanner bij Galaxy S10, wel ultrasone vingerafdrukscanner

Samsung stapt bij de Samsung Galaxy S10 af van de irisscanner. Dit meldt een doorgaans goed geïnformeerde bron, die informatie deelt over de Galaxy S10. Wel krijgen gebruikers daar een andere feature voor terug.

Galaxy S10 zonder irisscanner

Samsung zal de komende S-serie, de Galaxy S10, niet voorzien van een irisscanner. Bij eerdere toestellen werd de irisscanner gebruikt, in samenwerking met gezichtsherkenning, maar hier stapt Samsung dus van af. Dit blijkt uit nieuwe informatie die afkomstig is van UniverseIce, een bron die doorgaans goed op de hoogte is.

De Samsung Galaxy S10 zal wel beschikken over een ultrasone vingerafdrukscanner. Dit is een vingerafdrukscanner die onder het beeldscherm is geplaatst. Dit zagen we ook terug bij bijvoorbeeld de Huawei Mate 20 Pro en OnePlus 6T. Echter is een ultrasone vingerafdrukscanner doorgaans nog sneller en heeft deze een groter schermbereik om je vinger op te leggen.

Wanneer we de nieuwe Galaxy S10 gaan zien is nog even afwachten. Vermoedelijk zal dit begin volgend jaar zijn. Er gingen eerder al berichten rond over dat de S10-serie uit drie verschillende devices zou bestaan.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel