Samsung komt in januari met opvouwbare Galaxy X, tijdens MWC met Galaxy S10

Samsung komt volgend jaar weer met twee interessante smartphones. Dit melden bronnen die doorgaans aardig goed op de hoogte zijn van insidernieuws rondom Samsung. Het gaat om de opvouwbare Galaxy X en Galaxy S10.

Galaxy X en S10 in 2019

In 2019 zullen we wederom een reeks nieuwe smartphones gaan zien van de Koreaanse fabrikant. Ice Universe is een bron die doorgaans aardig goed op de hoogte is van de ontwikkelingen bij Samsung. De fabrikant heeft in ieder geval twee belangrijke introducties gepland staan, zo blijkt uit informatie die de bron heeft.

Samsung Galaxy X S10 2019

Samsung zou volgens het bericht in januari, tijdens de CES in Las Vegas de Samsung Galaxy X presenteren. Dit moet de eerste opvouwbare smartphone worden van de fabrikant. Eind februari, voorafgaand of tijdens het Mobile World Congress 2019 in Barcelona wil Samsung de opvolger van de S9 presenteren; de Galaxy S10.

Naar verluidt zou de Galaxy X als eerste opvouwbare smartphone in een beperkte oplage verschijnen. Naar verwachting zal de telefoon een prijskaartje hebben van boven de 1000 euro. De Galaxy S10-serie zal naar alle waarschijnlijkheid komt er een standaard versie en een Plus, zoals nu bij de S9 ook het geval is. Verdere informatie ontbreekt hierover.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel