Modelnummers Samsung Galaxy S10 uitgelekt: er komen drie modellen

Samsung zal komend jaar met de nieuwe Galaxy S10 komen. Hoewel de naam nog niet helemaal zeker is, misschien wordt het wel Galaxy X, is nu duidelijk dat er drie modellen van de nieuwe smartphone zullen verschijnen. Welke plannen heeft Samsung?

Samsung Galaxy S10 in drie modellen

Er komen drie versies van de Samsung Galaxy S10. Met deze stap wil Samsung waarschijnlijk drie toestellen aanbieden die breed de strijd aan kunnen gaan met de concurrentie. De internationale modellen zullen de modelnummers SM-G970F, SM-G973F en SM-G975F krijgen. Volgens de tot nu toe bekende informatie krijgt de G970 een 5,8 inch display zonder ‘edge’. De G973 krijgt ook een 5,8 inch display, maar dan met edge. De G975 krijgt naar verwachting een 6,44 inch display met doorlopende randen.

Samsung Galaxy S9

Het is een interessante ontwikkeling. Na de S7 is er geen S-serie meer verschenen zonder doorlopend scherm. Ook lijkt het erop dat de S10+, met het versienummer G975 een groter scherm krijgt dan de Galaxy Note 9. Samsung zou ook testen met 5G-versies van de Galaxy S10 en de smartphones komen natuurlijk op de markt met Android Pie.

Eerder kregen we ook al informatie over de camera’s die de S10-modellen zouden krijgen. Hierbij zou een basismodel een enkele camera krijgen, de Plus mogelijk een triple-camera. Ook wordt daarbij een dual-camera aan de voorkant verwacht. Het is nog niet bekend hoe de nieuwe smartphones eruit komen te zien, en in welke prijsklasse de toestellen verschijnen. Wellicht komt Samsung ook bijvoorbeeld met een Galaxy S10 Lite, net zoals Huawei goed weet te scoren als de Huawei P20 Lite.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel