Samsung Galaxy S10: meer details over kleuren en meer

Samsung komt met volgend jaar met de Galaxy S10. De lijn van deze serie zal bestaan uit drie toestellen. Bronnen melden nu meer informatie over de kleuren en dergelijke.

Kleuren van de S10

Er is nieuwe informatie bekend over de opvolger van de Galaxy S9 en S9+. De Samsung Galaxy S10-serie zal in februari aangekondigd worden. Tevens zal op een later moment de 5G-variant aangekondigd worden van de nieuwe high-end smartphone. Het instapmodel krijgt versienummer SM-G970x, de twee premium-modellen de nummers SM-G973x en G975x.

Samsung Galaxy S9 video

Volgens de collega’s van Sammobile komt de Galaxy S10 beschikbaar in de kleuren zwart, wit, geel en groen. Hiertussen zullen ook gradient-kleuren zitten, zoals we eerder zagen bij de Galaxy S9. Ook zullen weer LED flip-covers en protective-covers beschikbaar komen. Tevens zal de S10 de eerste smartphone zijn met een in-display vingerafdrukscanner. Het goedkoopste model van de S10 krijgt 64GB opslagruimte, een 5,8 inch display en een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

De twee premium-modellen van de Samsung Galaxy S10 krijgen respectievelijk een schermgrootte van 5,8 inch (SM-G973x) en 6,44 inch (SM-G975x). Meer details ontbreken nog, maar verwacht wordt dat de smartphones minimaal een triple-camera krijgen, al ontbreekt verdere informatie nog.

De website weet verder nog te melden dat de zogenoemde Galaxy F, zoals het opvouwbare toestel van Samsung mogelijk gaat heten, beschikbaar komt met 512GB aan opslagruimte. Daarbij komt de opvouwbare smartphone beschikbaar in de kleuren zilver en zwart.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel