‘Samsung zet groot in op opvouwbare smartphone; Galaxy S10 krijgt 5G’

Interessant nieuws van Samsung is op het internet verschenen. Samsung zal groots inzetten op de opvouwbare smartphone. Daarbij zal het ook een variant van de Galaxy S10 aankondigen die is voorzien van 5G. Wat kunnen we verwachten van de Koreaanse fabrikant?

Samsung met opvouwbare smartphone

Tijdens de Developer Conference van Samsung heeft het bedrijf een eerste glimp van de opvouwbare smartphone laten zien. Nu meldt persbureau Yonhap, op basis van gesprekken met topman DJ Koh van Samsung, dat Samsung minimaal één miljoen exemplaren zal fabriceren van de opvouwbare smartphone. Hoewel Samsung honderden miljoenen telefoons verkoopt, is het voor een nieuw concept, toch een aardig aantal.

Volgens het persbureau wil Samsung ieder jaar, net als bij de Galaxy S- en Note-serie, een nieuw model uitbrengen van de opvouwbare smartphone. Hiervoor zal uiteraard ook gekeken worden naar het succes van de eerste generatie opvouwbare smartphone. Het bedrijf werkt samen met Google aan het ontwikkelen van een interface voor opvouwbare smartphones. Android krijgt daarvoor nu ook de ondersteuning.

Galaxy S10 met 5G

Er is ook meer te melden over de Galaxy S10, die volgend jaar februari aangekondigd zal worden. Eerdere berichten spraken over drie verschillende modellen in de S10-serie. In maart 2019 zal Samsung een 5G-versie aankondigen van de Galaxy S10, zo meldt hetzelfde persbureau. Samen met de aankondiging van de Galaxy S10 met 5G, zal ook de definitieve versie van de opvouwbare smartphone gepresenteerd worden.

Zodra er over de devices meer bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel