Samsung Galaxy A8s met Infinity-O-Display: meer details bekend

Er komt een nieuwe Samsung aan welke voorzien zal zijn van het zogenoemde Infinity-O-Display. Hierbij is de voorkant schermvullend en is er enkel een opening voor de front-camera. Tevens komen we de specificaties te weten van de smartphone.

Samsung met Infinity-O-Display

Samsung werkt aan een nieuwe smartphone waarbij het gebruik maakt van een nieuwe technologie. Samsung zou namelijk de smartphone willen voorzien van een scherm waarbij geen notch wordt verwerkt, maar enkel een opening is te vinden voor de front-camera. Een vergelijkbaar toestel, of mogelijk hetzelfde toestel, werd eerder al in een teaser onder de aandacht gebracht als Galaxy A8s.

Eerder werd gewerkt aan een front-camera onder het scherm, maar de techniek zou nog teveel in de kinderschoenen staan. Het is de verwachting dat het nog enkele jaren zal duren voordat ook de front-camera onder het scherm geplaatst kan worden.

Samsung Infinity-O-Display

Begin deze maand onthulde Samsung een aantal nieuwe notch-varianten, waaronder het Infinity-O-Display. Nu is een screenprotector opgedoken waarin we hetzelfde design terugzien. Een lancering van de telefoon lijkt hiermee aanstaande. Mogelijk onthult Samsung het toestel begin 2019.

Volgens AllAboutSamsung krijgt het toestel een 6,39 inch Full-HD+ beeldscherm mee (LCD), net als een 3400 mAh accu, Snapdragon 710 en 6GB RAM. Daarbij wordt de telefoon voorzien van 128GB opslagruimte en een 24 megapixel front-camera. De telefoon zou verder voorzien zijn van een triple-camera met 24MP, 5MP en 10MP sensor. Onderstaande foto toont een concept.

Galaxy A8s concept

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel