Evleaks deelt live foto van Samsung Galaxy S10: met Infinity-O-Display

Leaker Evan Blass heeft van zich laten horen. De berichten over de Galaxy S10 gaan al een tijdje rond, maar nu krijgen we een duidelijker beeld van de Samsung Galaxy S10, zonder notch.

Galaxy S10 door Evleaks

Evan Blass heeft een nieuwe foto gedeeld van de Samsung Galaxy S10. De smartphone zal niet voorzien zijn van een notch, maar een zogenoemd Infinity-O-Display. De opvolger van de Galaxy S9 wordt ergens voorafgaand aan het Mobile World Congress verwacht.

Samsung Galaxy S10 Evleaks

Het Infinity-O-Display betekent dat er een opening is in de hoek van het beeldscherm. In deze opening bevindt zich de front-camera. Hierdoor is een notch niet nodig. Een oplossing die Samsung overigens nooit omarmt heeft. Door deze toepassing kunnen de schermranden dun blijven. Naar verwachting krijgt de Galaxy S10+ een dual-camera aan de voorzijde, zo werd duidelijk uit renders.

Volgens Evleaks krijgt de Galaxy S10 ook ondersteuning voor draadloos opladen. Overigens is dit niet geheel onverwacht. Al sinds de introductie van de Galaxy S6 kan de S-serie draadloos opgeladen worden. Echter is voor Samsung wel nieuw dat ook andere apparaten draadloos opgeladen kunnen worden met de S10. Huawei was hiermee het eerst, bij de Huawei Mate 20 Pro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel