Samsung Galaxy S10+ uitgelekt op live-foto’s: triple-camera

Het zal nog enige tijd duren voordat we de Samsung Galaxy S10 officieel te zien krijgen, maar we krijgen de laatste tijd een beter beeld van de S10-serie. Nu zijn er live foto’s opgedoken waarbij we de Galaxy S10+ te zien krijgen.

Live foto’s van Galaxy S10+

We zagen van de week al Galaxy S10+ renders, waarbij de erg opvallende opening voor de dual front-camera te zien was. Het is nog onduidelijk of de S10 deze voorkant ook krijgt, maar we zien nu wel de achterkant van het toestel. Er gingen eerder berichten over dat de Galaxy S10 een dual-camera zou krijgen, de S10+ een triple-camera. Als deze berichten inderdaad juist zijn, dan betekent dit dat we op deze foto’s wederom een beeld krijgen van het toestel.

Samsung Galaxy S10 Plus live

Hoewel we niet kunnen garanderen dat deze foto’s juist zijn, komen ze overeen met de informatie die eerder is verschenen. Met deze beelden komen we steeds dichter bij het eindmodel. Wel is duidelijk dat de sensoren voor de camera wat afwijken tussen de twee modellen, waardoor de kans bestaat dat het hier om een prototype/pre-productie model gaat. De foto’s zijn wel afkomstig van twee verschillende bronnen.

Samsung Galaxy S10+ live

Samsung heeft tijdens het Qualcomm-event ook een smartphone getoond die nog niet aangekondigd is. Dit toestel heeft aan de voorkant een notch in de rechterbovenhoek en om eerlijk te zijn; ik heb mooiere toestellen gezien. Het is niet bekend of het hier om een willekeurig prototype gaat, of dat dit iets voor de Galaxy S10 te betekenen heeft. De foto hiervan vind je hieronder.

Samsung prototype qualcomm notch

Naar verwachting bestaat de Galaxy S10-serie uit drie toestellen; een standaard-model, de Galaxy S10 Plus en een Lite-model. Daarnaast zou Samsung in een later stadium ook een 5G-variant willen presenteren van de Galaxy S10. Als we afgaan op de introducties uit het verleden, doet het vermoeden dat Samsung aan de vooravond van het Mobile World Congress de smartphone wil aankondigen. Dit zal dan gebeuren op 24 februari. Zodra er meer bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel