Samsung Galaxy S10+ gespot in het openbaar vervoer (foto)

Het openbaar vervoer is handig om van A naar B te reizen, maar het kan (met name in het buitenland) een plek zijn waar je nog niet aangekondigde smartphones tegenkomt. Zo is ook nu het geval, en zien we de Samsung Galaxy S10 Plus.

Samsung Galaxy S10+ gespot

Samsung heeft prototypes verspreid van de Samsung Galaxy S10. Fabrikanten geven deze doorgaans een deel van hun medewerkers alvast een testversie mee van een nieuwe smartphone, zodat deze in de praktijk getest kan worden. In een bus is een prototype van de Galaxy S10 gezien waarbij een aantal dingen duidelijk worden.

De smartphone krijgt rechtsbovenin een opening voor de camera(‘s). Dit doet vermoeden dat het hier gaat om de Galaxy S10 Plus. Het is een alternatief voor de notch. Te zien is dat om het toestel een speciale case zit die het precieze uiterlijk nog wat geheim moet houden. Wel wijst alles erop dat dit inderdaad de langverwachte Samsung is. Toch moeten we een slag om de arm houden, totdat Samsung zelf het toestel presenteert. De aankondiging van de Galaxy S10 zal plaatsvinden op 20 februari.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel