Samsung kiest naam ‘Galaxy S10e’ voor goedkoopste S10-model

Leaker Ishan Agarwal heeft zich weer laten horen over de nieuwe Samsung Galaxy S10-serie. De bron weet te melden dat Samsung kiest voor de naam Galaxy S10e en niet voor de naam S10 Lite voor het goedkoopste toestel uit de nieuwe S10-serie van Samsung.

Galaxy S10e wordt de naam

De Galaxy S10-serie zal tenminste uit drie toestellen bestaan, waarna over een tijdje mogelijk nog de Galaxy S10X aan toegevoegd moet worden. Samsung zou een relatief goedkopere smartphone uit willen brengen met een standaard scherm. Dit betekent dat dit toestel geen doorlopende schermranden krijgt, zo wordt duidelijk uit de berichten die tot nu toe zijn opgedoken. Het toestel zal echter geen Galaxy S10 Lite gaan heten.

Leaker Ishan Agarwel laat weten dat de volgende naam voor het toestel gebruikt zal worden; Samsung Galaxy S10e. Dit wordt dus geschreven met een kleine ‘e’. De informatie zou bevestigd zijn door een bron die bekend is met de plannen van Samsung. De twee andere toestellen van Samsung in de S10-serie zullen Galaxy S10 en Galaxy S10+ gaan heten, net als bij de S9- en S8-serie. Evleaks liet eerder al los dat het toestel Galaxy S10E zou gaan heten.

Samsung galaxy S10e

Heel veel is er nog niet bekend over de Samsung Galaxy S10e. Wel zou volgens eerdere berichten de smartphone beschikken over een 5,8 inch beeldscherm. Tevens zal ook dit model uitgerust zijn met een punch hole, waarbij er een opening in het scherm aanwezig is voor de front-camera. De telefoon krijgt 6GB RAM, 128GB opslagruimte en een prijskaartje van 779 euro, zo lijkt het nu.

Op 20 februari krijgen we alles te horen over de introductie van de nieuwe Samsung Galaxy S10-toestellen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel