Nu ook officiële marketing-foto’s van Galaxy S10 en S10+ in alle kleuren

Samsung komt 20 februari met de introductie van de Samsung Galaxy S10-serie. Gisteren verscheen een eerste persfoto van de Galaxy S10+, uit betrouwbare bron krijgen we nu meer foto’s te zien; van zowel de S10 als de S10+.

Meer foto’s van Galaxy S10 en S10+

Gisteren schreven we al over de eerste persfoto van de Galaxy S10+ waarbij we de smartphone goed te zien kregen. De doorgaans goed geïnformeerde bron Roland Quandt heeft nieuwe foto’s gedeeld van de Samsung Galaxy S10-serie, hier zien we de Galaxy S10 en S10+. De toestellen zien we in de kleuren zwart, wit en groen. Ook een gele en een blauwe variant worden nog verwacht, maar mogelijk komen deze in een later stadium.

Samsung zal de Galaxy S10 leveren met een 6,1 inch OLED-beeldscherm. De Galaxy S10+ wordt voorzien van een 6,44 inch scherm. In beide gevallen loopt het scherm door aan de zijkanten. In de rechterbovenhoek zit een punch-hole, een opening voor de dual-frontcamera. Achterop zit bij alle twee de toestellen een triple-camera met LED-flitser en een hartslagsensor. De achterkanten lijken identiek, al is de camera-module bij de S10+ iets breder.

Hieronder vind je links de Galaxy S10 achterkant, rechts de Galaxy S10+ achterkant.

Bekijk het toestel van (bijna) alle kanten op de foto’s. Met deze nieuwe beelden van de Duitse bron wordt de S10-aankondiging weer een stukje minder spannend.

Samsung Galaxy S10 zijkant

Update: de persfoto’s van de Galaxy S10e zijn ook verschenen.

Lees ook

Reageer op dit artikel