Nu is ook de Samsung Galaxy S10e uitgelekt: duidelijke persfoto’s

Er is veel Galaxy S10-nieuws vandaag te melden. Dat gaat nog eventjes door, want de bekende Duitse bron heeft beelden naar buiten gebracht van de Samsung Galaxy S10e, de goedkoopste versie van de Galaxy S10-serie. Wat heeft het toestel te bieden?

Galaxy S10e persfoto’s

Vandaag zagen we al de beelden van de Samsung Galaxy S10 en S10+. Nu heeft het Duitse Winfuture beelden in handen gekregen van de Samsung Galaxy S10e. Dit was het toestel wat eerder opdook onder de naam Galaxy S10 Lite. De smartphone zal het goedkoopste toestel zijn uit de S10-serie. Echter is goedkoop wel ‘relatief’ te noemen. Vandaag doken ook de Nederlandse prijzen op van de toestellen en de S10e zal 750 euro kosten.

samsung galaxy s10e

De Galaxy S10e zal als enige van de drie smartphones geen doorlopende schermranden hebben. Wel zal het toestel een punch hole hebben waarin de front-camera is te vinden. De smartphone zal beschikken over een vingerafdrukscanner aan de zijkant en een dual-camera aan de achterkant. We zien het toestel in verschillende kleuren. Naast wit komt de S10e ook in het zwart, groen, geel en blauw op de markt. De blauwe kleur zal op een later moment verschijnen.

Samsung Galaxy S10e kleuren

Op 20 februari worden de S10-toestellen definitief aangekondigd. DroidApp zal uitgebreid verslag doen van de aankondiging van de smartphones.

Lees ook

Reageer op dit artikel