Dummy’s van Samsung Galaxy S10 verschenen: dit is het ontwerp

Het ontwerp van de Samsung Galaxy S10 hebben we al meerdere keren voorbij zien komen. Vorige week verschenen de persfoto’s van de smartphones. Nu zien we dummy’s van de smartphonereeks va Samsung, zodat we een beter beeld krijgen van het ontwerp van de toestellen.

Galaxy S10 dummy’s

De introductie is op 20 februari, maar in de dagen voorafgaand komen we al veel te weten. We hebben het natuurlijk over de Galaxy S10-serie. De smartphones zijn nu als dummy verschenen. Hiermee krijgen we een goed beeld van hoe de smartphone er daadwerkelijk uit zal komen te zien. Een dummy wordt ontwikkeld om een preview te delen van hoe het ontwerp van de smartphone is. Het design zal voor het grootste deel overeen komen met de werkelijkheid. Dummy’s worden doorgaans gebruikt in telecomwinkels om een indruk te kunnen geven van een telefoon.

Galaxy S10 dummy

We zien op de foto’s de Galaxy S10 en S10+ als dummy. Beide toestellen krijgen een triple-camera, samen met een LED-flitser. De vingerafdrukscanner zit onder het beeldscherm geïntegreerd, dus die vinden we niet meer achteraan. Net als sinds de Galaxy S5 uit 2014 krijgt het toestel ook een hartslagsensor. De S10 krijgt een 6,1 inch scherm, de S10+ een 6,4 inch. Beiden hebben een punch hole waarbij de S10+ een dual-camera aan de voorzijde krijgt. Ook zien we een USB-C aansluiting, samen met een poort voor de 3,5 mm headset.

Op 20 februari moet het allemaal gebeuren, dan zal Samsung de Galaxy S10-serie presenteren.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel