Bevestiging: vouwbare Galaxy wordt samen met S10 gepresenteerd

Het hing al even in de lucht en nu is het definitief door Samsung bevestigd. Op 20 februari zal niet alleen de Galaxy S10 gepresenteerd worden, maar ook de vouwbare smartphone. Het wordt een spannende dag!

Vouwbare Samsung op 20 februari

De dag 20 februari staat waarschijnlijk voor veel smartphoneliefhebbers dik omcirkeld in de agenda. Op deze dag zal Samsung haar Samsung Galaxy S10-serie presenteren. Nu heeft de Koreaanse fabrikant bevestigd dat dan niet alleen de S10 zal laten zien, maar ook haar vouwbare smartphone. De naam van het toestel is nog altijd niet bekend, maar eerdere berichten spraken over Galaxy F, wat een afkorting is van Galaxy Fold.

Al eerder gingen berichten rond over dat Samsung op 20 februari de opvouwbare smartphone zou willen presenteren. De fabrikant liet in november al een prototype van het vouwbare toestel zien, maar veel bleef onduidelijk. Uiteraard zal DroidApp je uitgebreid op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij Samsung.

Huawei zal een kleine week later, tijdens het Mobile World Congress haar foldable smartphone presenteren. Deze zou volgens de berichten ook voorzien zijn van 5G-ondersteuning. Of de Samsung dat ook is, is niet bekend.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel