Samsung Galaxy S9 wallpapers: download ze alle 19

Ben je ook enthousiast geraakt van de aankondiging van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ gisteren? Dan is er goed nieuws voor degenen die eigenlijk niet kunnen wachten. Er zijn nu 19 verschillende Galaxy S9 wallpapers te vinden die je kunt gebruiken als achtergrond.

Wallpapers van Samsung Galaxy S9

Gisteren was de aankondiging van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. De snellere beslissers kunnen gebruikmaken van extra voordeel tijdens de Galaxy S9 pre-order. In maart wordt het toestel vervolgens uitgeleverd. Kun je nou niet wachten op het moment dat je nieuwe speeltje geleverd wordt, dan kan je al wel vast de S9-stijl toepassen op je eigen toestel.

Galaxy S9 wallpapers

Nu zijn namelijk de 19 verschillende Galaxy S9 wallpapers te downloaden voor je eigen toestel. De wallpapers zijn er in verschillende stijlen. Bijvoorbeeld voorzien van abstracte kleuren en patronen, het cijfer 9 in de kleuren van het toestel en natuurlijk de paardenbloem met het vruchtpluis.

Je kunt het ZIP-bestand met de verschillende achtergronden hier downloaden. Als je deze direct op je smartphone binnenhaalt, moet je deze nog wel even uitpakken met een bestandsbeheerder. Wil je alle details weten over de S9 en S9+? Raadpleeg dan de toestelpagina’s via onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Henk
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel